petek, marec 30

Prvomajske počitnice z windsurfer.si / windsurfer.si soon to El Medano!

Že drugo leto zapored se Quiksilver windsurf šola z enim od campov odpravlja na med Slovenci izjemno priljubljeno destinacijo – El Medano. Dolga peščena plaža Playa Sur se razteza od centra mesta El Medano do hriba Montana Roja. Obala se počasi spušča v morje, kar omogoča veliko območje s stojno višino (odlično za učenje vodnega štarta), obenem pa povzroča tudi manjši/zmeren obalni val, ki je primeren za prvo izkušnjo s tovrstnimi razmerami, prve skoke in včasih za začetke wave-ridinga. Zaradi dolgega zaliva in pomola na levi je spot popolnoma varen. Desno ob pomolu se nahaja varen wave spot, primeren za naprednejše surfarje, ki se učijo jahanja valov.

Organizirani bodo nadaljevalni (vodni štart, zanke za noge, trapez, glisiranje, prvi koraki čez shorebreak …), napredni (prvi skoki, odglisirani jibe in njegove variacije, osnove wave-ridinga …) in freestyle/wave tečaji (freestyle triki po izbiri, osnove in korekcije wave-ridinga, skoki …). Za najbolj pogumne bo tokrat v El Medanu organiziran tudi LOOP camp, kjer bo SUTSU poskrbel za polno vrečo dobrot in nagrad za pogumneže! Vsi ki sanjate o loop-u – skupinska motivacija, podpora in aplavzi na plaži in super nagrade so odlična kombinacija za uresničenje sanj ; )!

Začetnih tečajev v El Medanu ne bo. Zagotovite si svoje mesto na nepozabnem windsurf campu med PRVOMAJSKIMI počitnicami! Otok večne mladosti poleg odličnih pogojev za windsurfanje in kajtanje ponuja tudi odlično okolje za treking in kolesarjenje, prijetno mestece El Medano pa bo zadovoljilo vsakega gosta.

Info in prijave na: www.windsurfer.si ali 040 566 551 /

It's less than a month till our next camp in El Medano, Tenerife. We will organize intermediate (water start, foot straps, harness, planning, first shore break experience), advanced (first jumps, planning jibes and it's variations, wave riding bases ...) andfreestyle/wave courses (freestyle moves by choice, wave riding experience. ..). We will also organize a LOOP CAMP with a lot of Sutsu prizes and goodies! if you want to join us, please contact us on info@windsurfer.si for more info!




Ni komentarjev:

Objavite komentar