sobota, januar 29

Prvomajske počitnice z nami v Maroku! / Windsurf camp in Morocco!



Za prvomajske počitnice tudi letos v Essaouiri v Maroku organiziramo windsurf tečaje – nepozabno izkušnjo na dolgi peščeni plaži varnega zaliva v Essaouiri. Obala se povsod postopoma spušča v morje, kar ustvarja veliko območje, kjer lahko še stojimo (odlično za učenje vodnega štarta). Hkrati se tu ustvarja tudi manjši/zmeren obalni val, na katerem boste skupaj z nami lahko naredili svoje prve windsurf korake v razmerah, ki so precej podobne domačim ob močnejši burji ali jugu. Zunaj so valovi malce večji, primerni za prve skoke in včasih za začetke wave-ridinga. Zaradi vetra iz strani in odličnih pogojev nudi plaža v Essaouiri odlične pogoje za vse tiste napredne srfače, ki si želijo izpolniti dolgoletne sanje - že tradicionalno bo tu organiziran tudi LOOP camp. Poleg tega bodo organizirani nadaljevalni (vodni štart, zanke za noge, trapez, glisiranje, prvi koraki čez shorebreak …), napredni (prvi skoki, odglisirani jibe in njegove variacije, osnove wave-ridinga …) in freestyle/wave tečaji (freestyle triki po izbiri, loop, osnove in korekcije wave-ridinga, skoki …), začetnih tečajev v Essaouiri ne bo. Da spomnimo – lani se je v LOOP prvič vrglo 16 pogumnežev!!!

Nekaj foto vtisov, da obudimo spomine na lanski camp v Essaouiri TUKAJ, video pa TUKAJ

Več informacij o paketu in prijave TUKAJ, na voljo pa bo tudi omejeno število mest za tiste, ki (še) : ) ne srfate, a bi si želeli vseeno z nami. Informacije o teh mestih na info@windsurfer.si /

In end of April we again organize windsurf courses in city of Essaouira in Morocco. The place is safe with the shore slowly getting deeper and creating wide standing area (perfect for learning how to water start). The place is also known for its moderate shore break perfect for first steps in wave-riding, jumping and looping. We will organize intermediate courses (water start, usage of foot straps, usage of harness, planing, first steps over shorebreak), advanced courses (first jumps, jibes and its variations, basics of wave-riding) and freestyle/loop camp (freestyle moves by your choice and LOOP). Just to remember – last year in LOOP camp, 16 brave guys and girls tried to loop for the first time!!! : )

Some impressions from last year HERE, video HERE.

More info about how to join our camp on info@windsurfer.si



Ni komentarjev:

Objavite komentar