nedelja, december 19

Prijave na prve campe QSWS v 2011 so odprte! :)

Dobra novica za vse, ki imate dovolj zime in že nestrpno čakate, da se boste lahko prijavili na windsurf campe Quiksilver windsurf šole :) Trenutno se lahko prijavite na windsurf camp v El Turu (Egipt) od 12. - 19. februarja ali na windsurf camp v El Medanu (Tenerife) od 25. marca do 1. aprila.

Tradicionalni februarski camp v El Turu bo tokrat še posebej prijazen začetnikom, organizirani pa bodo tudi ostali tečaji (nadeljavalni, napredni, freestyle). Več info o paketu in prijava na februarski windsurf camp v El Turu TUKAJ, več o sami destinaciji, hotelu in windsurf centru pa TUKAJ.

Marca se Quiksilver windsurf šola prvič seli na Tenerife, v El Medano. Tu začetnih tečajev ne bo, organizirani pa bodo nadaljevalni (vodni štart, zanke za noge, trapez, glisiranje, prvi koraki čez shorebreak …), napredni (prvi skoki, odglisirani jibe in njegove variacije, osnove wave-ridinga …) in freestyle/wave tečaji (freestyle triki po izbiri, loop, osnove in korekcije wave-ridinga, skoki …). Več info o paketu in prijava na prvi windsurf camp v El Medanu TUKAJ, več o sami destinaciji, hotelu in windsurf centru pa TUKAJ.

Se vidimo na katerem od naših campov v 2011, tudi ostale prijave bodo online kmalu!
Več novic na www.windsurfer.si ;)



Ni komentarjev:

Objavite komentar