nedelja, december 19

Prijave na prve campe QSWS v 2011 so odprte! :)

Dobra novica za vse, ki imate dovolj zime in že nestrpno čakate, da se boste lahko prijavili na windsurf campe Quiksilver windsurf šole :) Trenutno se lahko prijavite na windsurf camp v El Turu (Egipt) od 12. - 19. februarja ali na windsurf camp v El Medanu (Tenerife) od 25. marca do 1. aprila.

Tradicionalni februarski camp v El Turu bo tokrat še posebej prijazen začetnikom, organizirani pa bodo tudi ostali tečaji (nadeljavalni, napredni, freestyle). Več info o paketu in prijava na februarski windsurf camp v El Turu TUKAJ, več o sami destinaciji, hotelu in windsurf centru pa TUKAJ.

Marca se Quiksilver windsurf šola prvič seli na Tenerife, v El Medano. Tu začetnih tečajev ne bo, organizirani pa bodo nadaljevalni (vodni štart, zanke za noge, trapez, glisiranje, prvi koraki čez shorebreak …), napredni (prvi skoki, odglisirani jibe in njegove variacije, osnove wave-ridinga …) in freestyle/wave tečaji (freestyle triki po izbiri, loop, osnove in korekcije wave-ridinga, skoki …). Več info o paketu in prijava na prvi windsurf camp v El Medanu TUKAJ, več o sami destinaciji, hotelu in windsurf centru pa TUKAJ.

Se vidimo na katerem od naših campov v 2011, tudi ostale prijave bodo online kmalu!
Več novic na www.windsurfer.si ;)



sobota, december 11

za Božička & Dedka Mraza / for Santa ...

Ne veste, kaj bi svojim najbližjim surfačem ali pa tistim, ki bi to radi postali, podarili za Božič / novo leto ali pač kar tako, ker jih imate radi? Ekipa Quiksilver windsurf šole je za vas pripravila odlična darila: DARILNE BONE! Odvisno od tega, koliko so bili vaši najbližji pridni, jim lahko podarite: windsurf tečaj po svoji izbiri (170 eur) ali pa celoten paket po vrednosti, ki si jo sami izberete (primerno, če več ljudi skupaj obdaruje). Vse skupaj lično zapakirano v kuverto, po želji tudi poslano na domači naslov. Skratka - QSWS božiček vas čaka ;)
www.windsurfer.si /
You don't know what to give your dearest windsurfers or those who yet want to become one for New year, Christmas or just because you care about them? Quiksilver windsurf school team prepared perfect gifts: GIFT VOUCHERS! You can choose between: voucher for windsurf course by your choice (170 eur) or voucher for the whole package by the value you choose (suitable if more people together buy the gift). All packed in a nice envelope and by your choice also sent to your home address. QSWS Santa is waiting for u ;) !!




ponedeljek, december 6

nov video!! / new video!!

Sezona 2010 je za nami, pred vami pa naš zadnji movie za leto 2010. Uživajte ;) /
Season 2010 is finished, we present you our last movie dor 2010. Njoy ;)




sreda, december 1

SE VIDIMO V PETEK!


Ne pozabite na tombolo s super nagradami (od T-shirtov, do kap, še marsičesa drugega in celo brezplačnih tečajev!)
S tombolo začnemo NATANKO ob 21.30 ;) Bodite tam pravočasno, da si zagotovite svoj listek ;) /
Don't forget about our PARTY on Friday - you can win several good prizes! We start at 21.30 sharp! Be there on time ;)